Jeppe Kragelund stopper i GL: Samarbejde, tillid og dialog er uomtvistelige kerneværdier for mig

Kære alle

Efter mere end et årti i GL har jeg valgt IKKE at genopstille til hovedbestyrelsesvalget.
Jeg vil sige et stort tak til alle de kolleger rundt om i landet, som har støttet LISTE 3 og mig personlig i mit arbejde for gymnasiesektoren som GL-politiker.

Det har været en meget svær beslutning at skulle sige farvel til mit fagforeningsarbejde, som har givet mig interessante arbejdsopgaver og oplevelser samt skønne kolleger og fagfæller i hele vores sektor på lærerværelser, ledelsesgange, ministerier, interesse organisationer og politiske partier etc.

Jeg har søgt en lederstilling, og glæder mig nu meget til at kunne bruge min erfaring, energi og kærlighed et andet sted i sektoren. Efter planen tiltræder jeg stillingen op mod juletid. Jeg glæder mig til at arbejde endnu tættere på en konkret skolehverdag med nye gode kolleger.

Jeg håber, at opbakningen til mine politiske holdninger, og mig personligt kan bringes videre til mine politiske kolleger på LISTE 3. Der er ingen tvivl om, at LISTE 3 har det bedste bud på, hvilken retning jeg ser, GL skal bevæge sig i for at opnå maksimal indflydelse fremover. LISTE 3 er med sin seriøse, pragmatiske og realpolitiske tilgang det bedste bud på at få skabt solide resultater, og OK18 er beviset på, at vores tilgang virker.

Jeg vil hermed sige tusind tak for samarbejde med kolleger, tillidsrepræsentanter, GL’s meget velfungerende sekretariat og naturligvis mine politiske kolleger på LISTE 3 for et godt samarbejde.

Samarbejde og dialog har altid været kerneværdier i mit arbejde – humor og tillid er en selvfølge og er nøglen til udvikling og skabelse af resultater. Ærligt talt har jeg ofte savnet en mere konstruktiv bred politisk og fremadrettet debat i hovedbestyrelsesarbejdet.

Der er behov for et stærkt GL i tider med nedskæringer, fyringer, øget arbejdspres, ujævn arbejdsbelastning og stress.

Og så kan jeg selvfølgelig her til sidst ikke lade være med endnu engang stærkt at opfordre politikerne til at komme til fornuft. Hvorfor skal verdens bedste gymnasieskole ødelægges af kortsigtede nedskæringer? Danmarks ungdom har fortjent bedre!

 

Med venlig hilsen

Jeppe Kragelund, næstformand i GL