Hvem bliver GL’s nye formand?

Det var noget af en bombe for os alle, da Jeppe Kragelund meddelte GL’s hovedbestyrelse, at han IKKE stillede op som kandidat til hovedbestyrelsesvalget. Jeppe Kragelund har været LISTE 3’s formandskandidat ved de seneste to valg. Han har en kæmpe erfaring og et stort netværk, men har nu fundet et andet spændende job, som han tiltræder senere på året. Yderst fair må man sige, at han trækker sig inden valget, så vælgerne ved, hvad de får, når de stemmer.

Spørgsmålet er nu, hvem der skal bestride GL’s formandspost de kommende år.

På LISTE 3 opstiller vi Anders Frikke som formandskandidat og håber naturligvis, at han kan blive tilgodeset i den kommende konstituering. Anders har ikke Jeppe Kragelunds store erfaring, men i løbet af 10 år i Fyns TR-netværk, et årelangt PR-formandsskab på Middelfart Gymnasium og HF og tre år i hovedbestyrelsen i GL har han lært gamet at kende indefra bedre end de fleste andre – både lokalt på skolen, i netværk og centralt i GL. Anders Frikke er dermed erfaringsmæssigt mindst på niveau med de andre listers kandidater.
Anders Frikke bidrager desuden med et nyt og tiltrængt pust til GL. Han har stadig små børn, og ved derfor, hvad det vil sige at skulle navigere mellem familieliv, gymnasielærerjobbet og fagforeningskampen. Han er ikke en del af og har tydeligt sagt fra overfor GL’s gamle interne kampe og listefnidder – kampe der vist mest af alt har sine rødder langt tilbage i fortiden og fortidens persongalleri, hvilket siger alt om legitimiteten af fnidderet.
Anders kæmpede desuden som TR med sin ledelse efter OK13-nederlaget for at sikre bedst mulige forhold for kollegerne på Middelfart Gymnasium og HF og blev derfor ikke en del af skænderierne internt i GL.

Endnu en ny formandskandidat

Nu har Asger Boe Wille imidlertid også meldt sig som formandskandidat – se mere på gymnasieskolen.dk . Det glæder os på LISTE 3, at Liste 2 nu også har opstillet en formandskandidat, da det vil gøre valgkampen langt mere interessant og dynamisk. Desuden kender vi på LISTE 3 Asger Wille som en omgængelig person, der er lyttende, dialogsøgende og konstruktivt bidragende, så vi er sikre på, at både han og Anders Frikke vil kunne bygge bro i de interne kampe, der har været et strategisk problem for GL i en årrække.

…vi er sikre på, at både Asger Wille og Anders Frikke vil kunne bygge bro i de interne kampe, der har været et strategisk problem for GL i en årrække.

GL skal have ny hovedbestyrelse og formand. Det bliver spændende. De elektroniske stemmeurner åbner mandag d. 22. oktober. Valgkampen er mere åben, end den vel har været nogensinde før!

Med ønske om godt valg for kandidater og medlemmer.

Hilsen LISTE 3