Kære kollega
Hvis du ikke allerede har stemt, så håber vi, at du vil bruge 5 min. på nedenstående.
I aften kl. 23.59 er det sidste chance for at stemme til GL’s hovedbestyrelsesvalg. Der kan stemmes fra hjemmesiden: https://mit.GL.org, hvor valgkoden og link til afstemningen er.
Vi stiller op for liste 3.
Det gør vi, fordi vi mener, at liste 3 har de bedste svar på, hvordan de (meget store) udfordringer, som vores sektor står overfor, løses. Liste 3 har en pragmatisk, realpolitisk og løsningsorienteret tilgang til det politiske arbejde, hvilket tiltaler os. Liste 3 har valgt en rigtigt strategi ved at bruge sektorens værdier til at udvikle vores sektor i en bedre retning, end hvad vi ser lige nu. Liste 3 vil udvide GL’s magtposition gennem stærke samarbejdsalliancer i sektoren.

Her på siden kan du læse mere om Liste 3 og listens 15 kandidater samt find listens politiske indlæg (under menupunktet: Debatindlæg.

Læs fx om:
En hilsen fra to forklæde voksne – et svar til Berlingske, som kritiserer vores deltagelse i demonstrationerne i sidste uge.
Uddannelse gavner samfundet: Et godt eksempel på Liste 3 politik. At finde de værdier, som vores sektor bidrager med til samfundet og bruge dem i til at presse og påvirke politikerne med.

Aftaler eller tidsregistrering: Her gør vi rede for, hvor GL skal have sit fokus for at opnå arbejdsglæde.

Taxameteramputation i dialog: I dette indlæg pointeres, hvor vigtigt der er, at vi lokalet kan samarbejde. Gode relationer kan blive guld værd i svære tider.

Svar til Thomas Rømer om Liste 3: I dette indlæg nævnes et par af vores fokusområder og resultater fra den seneste periode, som et svar til Thomas Rømer.

Håber at du vil støtte os og Liste 3’s muligheder for at arbejde for vores sektor i den næste periode.

På forhånd tak.
Med venlig hilsen
Kandidaterne på Liste 3

Liste 3 - billede